imatge de gemma

Ingredients:

  • 1 albergínia gran
  • 3 o 4 tomàquets vermells
  • 1 grapat d’orenga seca
  • 1 raig d’oli d’oliva
  • 1 raig de Mòdena
  • 1 raig de mel
  • 200 g de formatge ratllat
  • Massa de pasta full o quebrada.

Elaboració:

  1. Preescalfa el forn a 200 °C.
  2. Prepara un motlle adequat amb paper de forn.
  3. Talla les albergínies en rodelles fines i posa-les uns minuts amb sal i paper absorbent perquè deixin anar l’amargor.
  4. Amb molt poc oli, daura l’albergínia en una paella i reserva-la.
  5. Talla el tomàquet en rodelles, si pots de la mida de les albergínies.
  6. Posa al fons del motle un raig d’oli, un raig de Mòdena i un raig de mel.
  7. Escampa un grapat d’orenga.
  8. Disposa al damunt les rodelles d’albergínia i tomàquet. Començant pel centre i cap a l'exterior, sobreposant-les una mica.
  9. Posa després una mica de formatge del teu gust.
  10. Tapa-ho amb la massa posant amb cura els laterals cap a dins.
  11. Forneja a 200 °C uns 40 minuts, fins que es cogui la massa.

Afegeix un comentari