
Cal preveure una hora i mitja per fer-la: 40/50 minuts per preparar ingredients, més 40 minuts de forn.
Ingredients:
- 1 albergínia gran
- 3 o 4 tomàquets vermells
- 1 grapat d’orenga seca
- 1 raig d’oli d’oliva
- 1 raig de Mòdena
- 1 raig de mel
- 200 g de formatge ratllat
- Massa de pasta full o quebrada.
Elaboració:
- Preescalfa el forn a 200 °C.
- Prepara un motlle adequat amb paper de forn.
- Talla les albergínies en rodelles fines i posa-les uns minuts amb sal i paper absorbent perquè deixin anar l’amargor.
- Amb molt poc oli, daura l’albergínia en una paella i reserva-la.
- Talla el tomàquet en rodelles, si pots de la mida de les albergínies.
- Posa al fons del motle un raig d’oli, un raig de Mòdena i un raig de mel.
- Escampa un grapat d’orenga.
- Disposa al damunt les rodelles d’albergínia i tomàquet. Començant pel centre i cap a l'exterior, sobreposant-les una mica.
- Posa després una mica de formatge del teu gust.
- Tapa-ho amb la massa posant amb cura els laterals cap a dins.
- Forneja a 200 °C uns 40 minuts, fins que es cogui la massa.
Afegeix un comentari