imatge de gemma

Ingredients:

  • 2 patates grans
  • 1 porro gran
  • 10 g de mantega
  • Sal i pebre
  • 500 ml de brou de verdures
  • 200 ml de crema de llet

Elaboració:

  1. Rentar, pelar i tallar en bocinets petits els porros i les patates.
  2. Posar en una cassola la mantega a foc mitjà.
  3. Quan la mantega està mig desfeta, afegir el porro i deixar enrossir uns minuts.
  4. Afegir la patata, un pessic de sal i pebre i deixar coure uns minuts.
  5. Afegir el brou i coure fins que les verdures estiguin ben cuites i es desfacin.
  6. Amb la batedora de mà, processar fins a aconseguir una crema ben fina. Colar si es creu necessari.
  7. Si la volem prendre calenta, afegir la crema de llet, remenar per incorporar bé i servir.
  8. Si la volem prendre freda, deixar refredar i després deixar a la nevera unes hores fins al moment de prendre-la.
  9. Al moment de servir, afegir la crema de llet i remenar bé.

Afegeix un comentari