Ingredients:
- 2 patates grans
- 1 porro gran
- 10 g de mantega
- Sal i pebre
- 500 ml de brou de verdures
- 200 ml de crema de llet
Elaboració:
- Rentar, pelar i tallar en bocinets petits els porros i les patates.
- Posar en una cassola la mantega a foc mitjà.
- Quan la mantega està mig desfeta, afegir el porro i deixar enrossir uns minuts.
- Afegir la patata, un pessic de sal i pebre i deixar coure uns minuts.
- Afegir el brou i coure fins que les verdures estiguin ben cuites i es desfacin.
- Amb la batedora de mà, processar fins a aconseguir una crema ben fina. Colar si es creu necessari.
- Si la volem prendre calenta, afegir la crema de llet, remenar per incorporar bé i servir.
- Si la volem prendre freda, deixar refredar i després deixar a la nevera unes hores fins al moment de prendre-la.
- Al moment de servir, afegir la crema de llet i remenar bé.
Afegeix un comentari