bagels

Bagel de formatge, alvocat, festucs i mel.

imatge de gemma

Una de les primeres fòrmules del Barcelona Bagels i que es va mantenir en totes les cartes, convertit en un clàssic: el Janis Joplin.

Ingredients:

  • 3 tbsp de formatge crema
  • Mig alvocat tallat en làmines.
  • Un grapat de festucs picats menuts
  • 1 tsp de mel.

Elaboració:

Bagel de tonyina (tunna salad)

imatge de gemma

Una de les millors receptes del Barcelona Bagels: el Tuna Turner.

Un dels nostres best sellers és aquest bagel farcit generosament amb amanida de tonyina “estil americà”. Alguns clients ens el demanàven amb extres com formatge fos al damunt, ous ferrats o en truita, etc. Vosaltres mateixos.

Aquí trobareu la recepta dels bagels.

Amb aquestes quantitats surten 4/5 bagels o sandvitxos.

Ingredients:

Relish de tomàquet i pebrot

imatge de gemma

Aquesta és una de les meves receptes preferides del bagels. Es una combinació perfecte per a fer-se un bagel amb formatge, amb alvocat, amb pernil, o calent amb espàrrecs, carxofes, etc. M’agrada tant que me’l menjaria sol, sucat en una torradeta. A més és molt fàcil de fer i de preservar-ho varies setmanes a la nevera en un pot amb bona tanca. 

La clau és el tomàquet: tria el que t’agradi per fer amanides, no cal que sigui verd, però no ha de ser gaire madur per que no ens interessa que sigui molt sucós. 

Ingredients: