imatge de gemma

Ingredients:

  • 600 g de farina de força
  • 60 g de llevat fresc (30 g si és sec)
  • 150 ml aigua
  • 100 ml llet
  • 100 g mantega líquida (fondre)
  • 100 g de sucre
  • Un pessic de sal
  • Per decorar: ou batut, sucre humit, xocolata, ametlles, al gust

Elaboració:

  1. Barrejar el llevat i la farina, i reservar.
  2. Batre la llet, l'aigua, el sucre i la mantega.
  3. Afegir la sal i la meitat de la farina.
  4. Amassar.
  5. Afegir la resta de la farina i pastar.
  6. Fer boletes d'uns 50 g i deixar reposar a temperatura de 20ºC aprox. mínim 2 h tapat amb un drap humit. Si en tens millor a la fermentadora. Deixar pujar, almenys ha de doblar volum.
  7. Pintar amb ou batut i decorar.
  8. Forn 180 °C uns 15 minuts.

Nota : Per aquestes quantitats d'ingredients surten unes 24 unitats

Font: Publicitat de Farines Harimsa.

Afegiu un comentari