Ingredients:
- 600 g de farina de força
- 60 g de llevat fresc (30 g si és sec)
- 150 ml aigua
- 100 ml llet
- 100 g mantega líquida (fondre)
- 100 g de sucre
- Un pessic de sal
- Per decorar: ou batut, sucre humit, xocolata, ametlles, al gust
Elaboració:
- Barrejar el llevat i la farina, i reservar.
- Batre la llet, l'aigua, el sucre i la mantega.
- Afegir la sal i la meitat de la farina.
- Amassar.
- Afegir la resta de la farina i pastar.
- Fer boletes d'uns 50 g i deixar reposar a temperatura de 20ºC aprox. mínim 2 h tapat amb un drap humit. Si en tens millor a la fermentadora. Deixar pujar, almenys ha de doblar volum.
- Pintar amb ou batut i decorar.
- Forn 180 °C uns 15 minuts.
Nota : Per aquestes quantitats d'ingredients surten unes 24 unitats
Font: Publicitat de Farines Harimsa.
Afegeix un comentari