Ingredients:
- 4 tbsp de farina de força
- 1 tsp d’impulsor
- 1 pessic de sal
- 1 tbsp de iogurt
- 4 tbsp d’aigua
Elaboració:
- Preparar primer el farcit: dolç o salat, ha d’estar a punt abans de començar a fer els crepes.
- Barrejar tots els ingredients en un bol.
- Preparar una paella antiadherent, al foc ben calenta. Afegir una mica d’oli, molt poc.
- Escampar tota la massa per la paella i deixar-la coure a foc mitjà uns minuts.
- Primer farà bombolles i després cuallarà, quan això passi aixecar amb cura per veure si es va daurant per sota i anar separant-la i fent-la moure.
- Posar el farciment i plegar per la meitat.
- Daurar un parell de minuts per cada costat i servir immediatament.
Propostes de farciment: pernil i formatge; ceba, xampinyons i poma; tonyina, pebrot vermell i ou dur; pernil dolç, surimi i maionesa; tomàquet en làmines, alfàbrega i formatge feta; formatge crema, alvocat i mel; hummus, enciams i cogombre; o dolces amb nutel.la, maduixes, melmelades, mel ...
Afegeix un comentari