imatge de gemma

Ingredients:

  • 4 tbsp de farina de força
  • 1 tsp d’impulsor
  • 1 pessic de sal
  • 1 tbsp de iogurt
  • 4 tbsp d’aigua 

Elaboració: 

  1. Preparar primer el farcit: dolç o salat, ha d’estar a punt abans de començar a fer els crepes.
  2. Barrejar tots els ingredients en un bol.
  3. Preparar una paella antiadherent, al foc ben calenta. Afegir una mica d’oli, molt poc.
  4. Escampar tota la massa per la paella i deixar-la coure a foc mitjà uns minuts.
  5. Primer farà bombolles i després cuallarà, quan això passi aixecar amb cura per veure si es va daurant per sota i anar separant-la i fent-la moure.
  6. Posar el farciment i plegar per la meitat.
  7. Daurar un parell de minuts per cada costat i servir immediatament.

Propostes de farciment: pernil i formatge; ceba, xampinyons i poma; tonyina, pebrot vermell i ou dur; pernil dolç, surimi i maionesa; tomàquet en làmines, alfàbrega i formatge feta; formatge crema, alvocat i mel; hummus, enciams i cogombre; o dolces amb nutel.la, maduixes, melmelades, mel ... 

Afegiu un comentari