
Una variant de les galetes de llimona, amb ametlles i xocolata. No sabria dir quines m'agraden més.
Temps: total 60 minuts
- 20 minuts per preparar el forn i els ingredients
- 20 minuts de cocció
- 20 minuts per refredar
Racions: 15 unitats
Ingredients:
- 90 g de farina d'ametlla
- 25 g de sucre de coco
- 125 g de iogurt grec
- 70 g d'ametlles crues
- 40 g de xocolata negra
Elaboració
- Preescalfar el forn a 180 °C.
- En un bol gran barreja bé la farina d'ametlla amb el sucre de coco.
- Afegir el iogurt i remenar bé per integrar-ho tot.
- Amb la picadora de braç pica les ametlles crues i la xocolata per trencar-les en bocins no massa petits, que es trobin en menjar-les.
- Afegir al bol i remenar perquè quedi ben repartit.
- Preparar una safata amb paper de forn.
- Amb l'ajuda de dues culleres, formar unes boletes de massa i posar a la safata aplanant-les una mica, per formar les galetes.
- Enfornar, entre 15 i 20 minuts, vigilant que no es cremin.
- Deixar refredar en una reixeta.
Afegeix un comentari