imatge de gemma

Una variant de les galetes de llimona, amb ametlles i xocolata. No sabria dir quines m'agraden més.

Temps: total 60 minuts

  • 20 minuts per preparar el forn i els ingredients
  • 20 minuts de cocció
  • 20 minuts per refredar

Racions: 15 unitats

Ingredients:

  • 90 g de farina d'ametlla
  • 25 g de sucre de coco
  • 125 g de iogurt grec
  • 70 g d'ametlles crues
  • 40 g de xocolata negra

Elaboració

  1. Preescalfar el forn a 180 °C.
  2. En un bol gran barreja bé la farina d'ametlla amb el sucre de coco.
  3. Afegir el iogurt i remenar bé per integrar-ho tot.
  4. Amb la picadora de braç pica les ametlles crues i la xocolata per trencar-les en bocins no massa petits, que es trobin en menjar-les.
  5. Afegir al bol i remenar perquè quedi ben repartit.
  6. Preparar una safata amb paper de forn.
  7. Amb l'ajuda de dues culleres, formar unes boletes de massa i posar a la safata aplanant-les una mica, per formar les galetes.
  8. Enfornar, entre 15 i 20 minuts, vigilant que no es cremin.
  9. Deixar refredar en una reixeta.

Afegeix un comentari