Per preparar unes bones magdales per l’esmorçar o berenar no cal gaires ingredients ni molta feina, només tenir el temps de deixar-les fermentar. A canvi podràs fer servir els teus ingredients preferits, els mes saludables, reduir les quantitats de sucre si la teva salut ho necessita, i tenir magdalenes acabades de fer sempre que vulguis.
Amb aquestes quantitats surten una dotzena de magdalenes mitjanes.
Ingredients:
- 2 ous
- 80 de panela o 120 de sucre blanc
- 150 g d'oli
- 80 g de llet
- Un pessic de sal
- Ratlladura de pell de llimona
- 160 g de farina
- 6 g d'impulsor
Per la variant de xocolata: substituir els 160 g de farina i 6 g d'impulsor per
- 100 g de farina
- 30 g de cacau
- 8 g d'impulsor
Elaboració
- Batre els ous amb el sucre, a velocitat màxima durant 7 minuts.
- Afegir l'oli, la llet, el pessic de sal i la ratlladura de llimona, i batre 1 minut a velocitat mitjana
- Garbellar la farina i l'impulsor junts, i afegir a mescla, remenant fins que no hi hagi grumolls. (En el seu cas el cacau també)
- Omplir una mànega i deixar reposar 3 h a temperatura ambient. ( Uns 20ºC, depenent de l’època de l’any i el lloc et caldrà una fermentadora)
- Guardar a la nevera fins al moment de preparar. (Es poden guardar molts dies i anar fent enfornades)
- Omplir els motlles fins a 2/3 parts.
- Enfornar a 180 °C entre 15 - 20 minuts, vigilant a partir dels deu.
Afegeix un comentari