imatge de gemma

Ingredients:

  • 5 ous
  • 300 g de sucre
  • 375 g d'oli
  • 200 g de llet
  • Un pessic de sal
  • Ratlladura de pell de llimona
  • 400 g de farina
  • 15 g d'impulsor

Per la variant de xocolata: substituir els 400 g de farina i 15 g d'impulsor per

  • 250 g de farina
  • 75 g de cacau
  • 20 g d'impulsor

Elaboració

  1. Batre els ous amb el sucre, a velocitat màxima durant 7 minuts.
  2. Afegir l'oli, la llet, el pessic de sal i la ratlladura de llimona, i batre 1 minut a velocitat mitjana
  3. Garbellar la farina i l'impulsor junts, i afegir a mescla, remenant fins que no hi hagi grumolls. (En el seu cas el cacau també)
  4. Omplir una mànega i deixar reposar 3 h a temperatura ambient.
  5. Guardar a la nevera fins al moment de preparar. (Es poden guardar molts dies i anar fent enfornades)
  6. Omplir els motlles fins a 2/3 parts.
  7. Enfornar a 180 °C entre 15 - 20 minuts, vigilant a partir dels deu.