imatge de gemma

Per preparar unes bones magdales per l’esmorçar o berenar no cal gaires ingredients ni molta feina, només tenir el temps de deixar-les fermentar. A canvi podràs fer servir els teus ingredients preferits, els mes saludables, reduir les quantitats de sucre si la teva salut ho necessita, i tenir magdalenes acabades de fer sempre que vulguis.

Amb aquestes quantitats surten una dotzena de magdalenes mitjanes.

Ingredients:

  • 2 ous
  • 80 de panela o 120 de sucre blanc
  • 150 g d'oli
  • 80 g de llet
  • Un pessic de sal
  • Ratlladura de pell de llimona
  • 160 g de farina
  • 6 g d'impulsor

Per la variant de xocolata: substituir els 160 g de farina i 6 g d'impulsor per

  • 100 g de farina
  • 30 g de cacau
  • 8 g d'impulsor

Elaboració

  1. Batre els ous amb el sucre, a velocitat màxima durant 7 minuts.
  2. Afegir l'oli, la llet, el pessic de sal i la ratlladura de llimona, i batre 1 minut a velocitat mitjana
  3. Garbellar la farina i l'impulsor junts, i afegir a mescla, remenant fins que no hi hagi grumolls. (En el seu cas el cacau també)
  4. Omplir una mànega i deixar reposar 3 h a temperatura ambient. ( Uns 20ºC, depenent de l’època de l’any i el lloc et caldrà una fermentadora)
  5. Guardar a la nevera fins al moment de preparar. (Es poden guardar molts dies i anar fent enfornades)
  6. Omplir els motlles fins a 2/3 parts.
  7. Enfornar a 180 °C entre 15 - 20 minuts, vigilant a partir dels deu.

Afegiu un comentari