Ingredients:
- 75 g de farina d'ametlla
- 45 g de farina de coco
- 3 ous
- 94 ml de iogurt grec
- 45 ml d'oli d'oliva
- 55 g de sucre de coco
- 1 pell de llimona ratllada
- 1 tbsp de suc de llimona
- 8 g d'impulsor
- 2 tsp de canyella
- 70 g de nabius o panses (si són secs, posar en remull abans)
Elaboració:
- Escalfar el forn a 180 °C
- Preparar un motlle desmuntable amb paper de forn
- Preparar els ous separant els rovells i les clares
- Posar en un bol: els rovells, el sucre de coco, l'oli, el suc de llimona, la ratlladura de llimona i el iogurt. Batre-ho tot bé.
- Per una altra banda, garbellar la farina d'ametlles, la de coco, la canyella i l'impulsor.
- Incorporar els ingredients secs als humits i barrejar amb l'espàtula.
- Muntar les clares a punt de neu.
- Afegir les clares a la massa, a poc a poc, i amb moviments embolcalladors per no perdre l'aire.
- Posar la massa al motlle.
- Enfornar a 180 °C uns 30 minuts.
- Comprovar amb un palet que està ben cuit abans de retirar-lo del forn.
- Deixar refredar en una reixeta abans de desemmotllar.
Afegeix un comentari