imatge de gemma

Ingredients:

  • 75 g de farina d'ametlla
  • 45 g de farina de coco
  • 3 ous
  • 94 ml de iogurt grec
  • 45 ml d'oli d'oliva
  • 55 g de sucre de coco
  • 1 pell de llimona ratllada
  • 1 tbsp de suc de llimona
  • 8 g d'impulsor
  • 2 tsp de canyella
  • 70 g de nabius o panses (si són secs, posar en remull abans)

Elaboració:

  1. Escalfar el forn a 180 °C
  2. Preparar un motlle desmuntable amb paper de forn
  3. Preparar els ous separant els rovells i les clares
  4. Posar en un bol: els rovells, el sucre de coco, l'oli, el suc de llimona, la ratlladura de llimona i el iogurt. Batre-ho tot bé.
  5. Per una altra banda, garbellar la farina d'ametlles, la de coco, la canyella i l'impulsor.
  6. Incorporar els ingredients secs als humits i barrejar amb l'espàtula.
  7. Muntar les clares a punt de neu.
  8. Afegir les clares a la massa, a poc a poc, i amb moviments embolcalladors per no perdre l'aire.
  9. Posar la massa al motlle.
  10. Enfornar a 180 °C uns 30 minuts.
  11. Comprovar amb un palet que està ben cuit abans de retirar-lo del forn.
  12. Deixar refredar en una reixeta abans de desemmotllar.

Afegeix un comentari