imatge de gemma

De les proves, fins al moment, d'alternatives a la farina de blat, aquesta és la més reeixida. Perquè queda cruixent i prou saborosa, i resulta ser un bon suport pel farciment escollit.

Temps: total 40 minuts

  • 20 minuts per preparar el forn i la massa
  • 20 minuts de cocció

Racions: 1 persona

Ingredients:

  • 150 g de farina de civada
  • 1 ou
  • 62 g de llet
  • 1/2 tsp de sal
  • 1/2 tsp d'orenga

Elaboració:

  1. Preescalfar el forn a 200 °C.
  2. En un bol, posar tots els ingredients i treballar fins a obtenir una mescla homogènia.
  3. Preparar una safata amb paper de forn.
  4. Estendre la massa a la safata, donar la forma que ens agradi amb un gruix d'1 cm aproximadament.
  5. Enfornar la base uns 10 minuts perquè quedi ferma però no massa feta, vigilar el color.
  6. Treure del forn i prepara el farciment escollit: una capa de salsa de tomàquet, formatge ratllat o mozzarella i els ingredients del nostre gust.
  7. Tornar al forn, uns 10 o 12 minuts, amb el formatge fos i el punt de daurat que ens agradi.
  8. Servir amb unes fulles d'alfàbrega fresca al damunt.

Afegeix un comentari