
De les proves, fins al moment, d'alternatives a la farina de blat, aquesta és la més reeixida. Perquè queda cruixent i prou saborosa, i resulta ser un bon suport pel farciment escollit.
Temps: total 40 minuts
- 20 minuts per preparar el forn i la massa
- 20 minuts de cocció
Racions: 1 persona
Ingredients:
- 150 g de farina de civada
- 1 ou
- 62 g de llet
- 1/2 tsp de sal
- 1/2 tsp d'orenga
Elaboració:
- Preescalfar el forn a 200 °C.
- En un bol, posar tots els ingredients i treballar fins a obtenir una mescla homogènia.
- Preparar una safata amb paper de forn.
- Estendre la massa a la safata, donar la forma que ens agradi amb un gruix d'1 cm aproximadament.
- Enfornar la base uns 10 minuts perquè quedi ferma però no massa feta, vigilar el color.
- Treure del forn i prepara el farciment escollit: una capa de salsa de tomàquet, formatge ratllat o mozzarella i els ingredients del nostre gust.
- Tornar al forn, uns 10 o 12 minuts, amb el formatge fos i el punt de daurat que ens agradi.
- Servir amb unes fulles d'alfàbrega fresca al damunt.
Afegeix un comentari