imatge de gemma

Ingredients

  • Una carabassa de 800 g - 1 kg
  • Una ceba mitjana
  • Una cullera de mantega
  • Un raig d’oli
  • Un pessic de pebre negre
  • Un pessic de pebre vermell fumat
  • Un pessic de cúrcuma
  • 250 ml de brou de verdures
  • 250 ml de llet 

Elaboració

  1. En una cassola de fons gruixut, posar una cullera de mantega i amb el foc mitjà fer daurar la ceba tallada petita, remenant i vigilant que no es cremi.
  2. Quan la ceba està feta, afegir la carabassa tallada en bocins petits. Remenem perquè es dauri.
  3. Afegim les espècies i un rajolí d’oli, i remenem i deixem daurar un minut, evitant que el pebre vermell es cremi.
  4. Afegim el brou, que només cal que les cobreixi, i abaixem el foc perquè es cogui la carabassa ben tova.
  5. Quan estigui ho posem tot a la batedora americana a màxima potència.
  6. Afegir la llet amb la batedora en marxa, a poc a poc, fins a aconseguir la consistència de crema que ens agrada.
  7. Testar i rectificar de sal i pebre si cal.

Font: propia