
Ingredients
- Una carabassa de 800 g - 1 kg
 - Un porro
 - Un parell de pastanagues
 - Un bon raig d’oli
 - Espècies al teu gust: curri, cúrcuma, pebre negre, garam masala, pebre vermell ...
 - 500 ml de brou de verdures o d’aigua
 
Elaboració
- Engeguem el forn i fem que arribi als 220ºC a dalt i a baix i amb ventilador.
 - Partim la carabassa en dues meitats transversals i la posem a la safata preparada pel forn amb un paper d’alumini (per que sigui mes fàcil de netejar la safata després).
 - Afegim les espècies i un rajolí d’oli, i ho enfornem a 220ºC uns 40 o 50 minuts (depen de la mida de la carabassa).
 - En els darrers 15 minuts hi afegim les pastanagues i el porro nets i pelats.
 - Vigilem el punt de cocció punxant la carabassa amb una forquilla.
 - Quan estigui ben tova, ben feta, ho treurem del forn.
 - Amb una cullera retirem les llavors de la carabassa, i separem la polpa.
 - En una cassola adequada, al foc mig, posem a fer les verdures (carabassa, porro i pastanagues).
 - Afegim el brou o l’aigua, que només cal que les cobreixi, i quan arrenqui el bull abaixem el foc perquè es cogui tot junt.
 - Després de 15 minuts passem les verdures a la batedora de vas i rectifiquem de sal i pebre i afegim brou de coure-ho fins a obtenir la cremositat que ens agrada.
 - Servir amb un grapat de llavors i un rajolí d’oli.
 
Font: propia








Afegeix un comentari